• 10PCS ATTINY402-SMUO ATTINY402-SSFR T402-F ATTINY402 ATTINY402-F SOP8 0

10PCS ATTINY402-SMUO ATTINY402-SSFR T402-F ATTINY402 ATTINY402-F SOP8

€11.21
  • Ďalší deň poštovné
  • Top kvalita
-
+

Vitajte v našom obchode

Sľubujeme, že:

Výroba iba najlepšie spotrebného tovaru a zabezpečenie najvyššej možnej kvalite.

Dodať tovar pre našich zákazníkov po celom svete s rýchlosťou a presnosťou.

Ak akékoľvek iné požiadavky, ktoré iných dodávateľov a nás neukázalo v www.goodiefoodie.sk ,plz, kontaktujte nás viato vytvoriť nový odkaz pre vás.

Pretože máme ešte veľké zásoby nemal odovzdať www.goodiefoodie.sk.

Zákaznícky Servis Politiky

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO / francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, prosím zanechať pozitívne a 5 hviezdičiek ak ste satisified s našimi tovary a služby.

Ak máte akýkoľvek problém s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás skôr, než vás opustí spätnú väzbu nagetive.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Kontaktujte nás

Ak máte akékoľvek otázky, náš Služby Zákazníkom štáby bude veľmi rád pomôže.Snažíme odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné, avšak vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď.Prosím, dovoľte 24 obchodných hodín pre nás odpoveď.

Ďakujeme vám za vašu podporu, dúfam, že každý má príjemný služobná cesta v našej predajni, a vítam vás na poďte ďalej!

  • Certifikácia: CE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Recenzie Produktov

Súvisiace produkty

Ženy V Moslimských Šifón Hidžáb Šatku Ženy Islam Šatky Farbou Šatka Na Hlavu Zábal Foulard Femme Súvisiace

Ženy V Moslimských Šifón Hidžáb Šatku Ženy Islam Šatky Farbou Šatka Na Hlavu Zábal Foulard Femme


Poznámka:6PCS hijbas s Darčeková krabička Balenie!!! Produkty Podrobnosti 6 KS Hidžáb v jednej krabici Materiál: bublina šifón Farby: 61 farby na sklade hmotnosť:1 ks Hidžáb o 140 g Veľkosť:175*72 cm/ O 68.9*28.34 palec Package:funkcie opp taška a Darčekovej krabičke Štýl:hidžáb,pashmina, šátek, šály, zábaly,Pláž €30.91

€24.73

Hranice Dekorácie Pečenie DIY Pearl String Vložiť Perličiek Hlinené Formy Fondant Tortu Silikónové Nástroj Dekor Tipy Nástroje Cake Decor Súvisiace

Hranice Dekorácie Pečenie DIY Pearl String Vložiť Perličiek Hlinené Formy Fondant Tortu Silikónové Nástroj Dekor Tipy Nástroje Cake Decor


DIY Pearl String Vložiť Perličiek Hlinené Formy Fondant Tortu Silikónové Nástroj Dekor Neponúkame výber farieb,zašleme výrobku v náhodných,dúfam, že sa vám môže pochopiť Funkcia: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Materiál:Silikón Veľkosť:22.5*4*1.2 cm Je ideálny pre zdobenie €3.97

€2.78