• NCV7708 NCV7708A NCV7708B 0

NCV7708 NCV7708A NCV7708B

€12.79
  • Ďalší deň poštovné
  • Top kvalita
-
+
Kategória: top

Tipy: nedávnej vznik veľa ľudí, ktorí používajú softvér copy shop dieťa, sme sa sťažnosti na konci, našom obchode názov"Shenzhen Heng zdroj elektronickom Obchode", v Wang,"the Huntington zdroj Elektronický" v Taobao iba tento jeden, žiadne obchody, v snahe vyhnúť sa stratám, prosím, starostlivo identifikované tak, aby sa oklamať!

Vitajte na patronize

Cez 888 yuan doprava zadarmo s Express pre Yuantong a iné kuriérske 900 yuan Doprava Zadarmo

(SF, s výnimkou, ak budete mať otázky, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis, Ďakujem!

Keďže pôsobíme v elektronických komponentov plemeno veľmi veľa, no po jednom odovzdať, ak ste v našom obchode nemôžete nájsť požadovaný model, prosím, kontaktujte nás, budeme veľmi čoskoro pre vás ponuku.

Profesionálna podpora IC: domáce spotrebiče, IC, auto IC, komunikácia IC IC a iných elektronických súčiastok

Package: SMD( SOP), rovno plug( DIP), štyri (QFP), triode, dióda, modul, PLCC

Tento obchod na podporu s jedným Všetky :napájanie IC,rezistor, kondenzátor, induktory, prepínače, USB, zásuvky ,dve triodes,optické spojky série, IC elektronické komponenty atď.

1. Vzhľadom k kupujúci kúpiť prvok čas, pre prevzatia tovaru času na rôzne požiadavky, plus provincie a mimo provincie prijatia tovaru podľa hmotnosti a času je iný, odlišný Express Spoločnosti rýchlosť doručenia je tiež rôzne, takže osobitné prepravné cenu, prosím, kupujúci pred vykonaním prvého kontaktu, sme predvolené vlasov prostredníctvom Express Kuriéra Z T O , pokračovanie ťažké výrobky preferovaný Deppon Vyjadriť a odovzdať Kuriéra, urgentné zásielky na SF Express, poštovné podľa splatené poplatok, starnutie porovnanie je zaručené, ako je popísané vyššie Express menej ako alebo iné okolnosti, ktoré je potrebné zmeniť na iné kuriéra, prosím, kontaktujte nás.

2 . Vzhľadom na rovnaký druh elektronického komponentu modelov výrobcu je niekedy počet výrobcov, a niekedy dátum výroby je aj viac, takže obrázky sú len pre referenčné účely, len všeobecne poskytujú výrobcovia obrázok kupujúci odkaz, niekedy malá časť modelu, keď doručenia nesmie byť v súlade s obrázkami výrobcov zásielky, samozrejme, čas umožňujúci tiež budeme bezodkladne so zákazníkmi, popísané jasne, takže kupujúcemu, ak prvkov prísnejšie požiadavky, prosím o kúpu prvok bude mať príponu alebo výrobcov a iné špeciálne požiadavky, obráťte sa na zákaznícky servis popis alebo v komentároch na písomné vyhlásenia, s cieľom uspokojiť potreby zákazníkov.

3. O kupujúceho na prihlásenie na package: sme každý balík je spoľahlivým a bezpečným spôsobom a obale, je dobré, ale niekedy kuriérskej spoločnosti drsné dodanie spôsobí komponentov je poškodený alebo chýba. Výsledná strata môže požiadať kuriérska spoločnosť compensable. Prihláste sa ak máte nájsť balík poškodený, zatiaľ čo nahá vo vnútri elektronických komponentov, prosím, uistite sa, že ste starostlivo kontroly. Kupujúci kontroly, prosím, ovládanie kúpe modelu a či číslo je nesprávne a balíček je poškodený, prosím mieste odmietnuť, potom v súlade s Expresné objednávky na prepravu strane telefón, kontaktujte nás, do nášho procesu.

4. O platby: PayPal priatelia, prosím, priame platby. Provincia Guangdong možno na dobierku, t. j. s kuriérskou službou spoločnosti zbieranie peňazí. Nie je Alipay priateľmi nás môžete kontaktovať prostredníctvom iných platformách do obchodu alebo priamo prevodom na náš Bankový účet, náš prijatí platby okamžite dodanie, tam sú chatu môže byť dokázané, si môžete byť istí! Prosím, svoj čiastka bude vaša poštová adresa, meno, telefónne číslo a sumu prevodu, a chcete, aby dieťa modely poslal k nám, aby sme sa včas a správne vašej zásielky.

5. Po-predajný servis: po prevzatí tovaru, ak majú nejaký problém, prosím, obráťte sa na obchod, budeme vás obratom vám riešenie, nie v obchode kúpiť komponenty a bol na stroj na zváranie, strihanie PIN alebo kupujúcim prevádzkové chyby a iných umelých spôsobuje prvok k vyhoreniu, a na oplátku spôsobom, pretože obal nie je silný a poškodený, tento obchod nebude mať exchange, non-problémy s kvalitou výmenu poštovné podľa kupujúci zodpovednosť.

Pro-tovar doručený, prosím, nezabudnite obľúbený obchod Oh, a dať chválu+obchod sa hodnotenia Oh, zákazníkov vyššie, zavesiť Zdrojov, Elektronika, vaša spokojnosť náš výkon.

═☆Vitajte na nákup našich produktov, si nakupovanie šťastný.

  • Teória: Napätie Relé
  • Chrániť Funkcia: Zapečatené
  • Kontakt Zaťaženie: Vysoký Výkon
  • Použitie: Všeobecné Účely
  • Číslo Modelu: no
  • Zdroj Napájania: AC
  • Napätie: 240V

Recenzie Produktov

Súvisiace produkty

Kapsule kávy prachotesný rám okno plexisklo priehľadná plocha obývacej izby bar podporu domácností candy akryl pokryté sto Súvisiace

Kapsule kávy prachotesný rám okno plexisklo priehľadná plocha obývacej izby bar podporu domácností candy akryl pokryté sto


Materiál: Akryl Štýl: Moderné Veľkosť:15*15 cm Package : 1pc Funkcie: -Ideálny pre domáce, bar, kancelárie, reštaurácie a podobne. -Táto káva pod držiak je možné uložiť max 80pcs kávy kapsúl. -Udržať vašu kávu kapsule čisté a prachotesný. -Schopný ukladať

€17.93