• ČERVY Gumená kačička autíčka dekorácie žltá kačička auto tabuli dekorácie cool okuliare kačica prilba s vrtule 0
  • ČERVY Gumená kačička autíčka dekorácie žltá kačička auto tabuli dekorácie cool okuliare kačica prilba s vrtule 1
  • ČERVY Gumená kačička autíčka dekorácie žltá kačička auto tabuli dekorácie cool okuliare kačica prilba s vrtule 2
  • ČERVY Gumená kačička autíčka dekorácie žltá kačička auto tabuli dekorácie cool okuliare kačica prilba s vrtule 3
  • ČERVY Gumená kačička autíčka dekorácie žltá kačička auto tabuli dekorácie cool okuliare kačica prilba s vrtule 4

ČERVY Gumená kačička autíčka dekorácie žltá kačička auto tabuli dekorácie cool okuliare kačica prilba s vrtule Znížená cena

€5.01 €2.61
  • Ďalší deň poštovné
  • Top kvalita
-
+
Kategória: Interiérové Doplnky

Zaujímavé auto dekorácie - cool okuliare kačica s zaujímavé, prilby, okuliare, náhrdelník, tri čepeľ rotujúcej vrtule s vetrom, špeciálne a unikátne duck zdobiť naše auto.

Squeak - tieto gumené kačičky vŕzgať, keď stláčate nich.Môžu byť použité ako auto dekorácií na pobavenie jazdy.

Multi účel - gumená kačička môže byť použité nielen ako auto dekorácia, ale aj ako relax a dekompresie hračka.Je veľmi vhodné na zdobenie auta, prístrojová doska, písací stôl, obývacia izba, atď.

Bezpečnosť materiál: je vyrobený z bezpečnosti a non-jedovatý oxid kremičitý gél, čo však nie je na škodu, nám.Žltá kačička roh je hladké, mäkké, pružné, s vynikajúci dotyk a nie je ľahké poškodenie.

Pozornosť - montáž je vyžadovaná.Dal zlatú reťaz na kačica, nainštalujte vrtule na prilbu, dať helmu na kačicu s hlavou, a potom opraviť okuliare na kačica s obojstrannú lepiacu pásku.Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás a my vám odpoveď do 24 hodín.

KONTAKTUJTE NÁS

Môžete nás kontaktovať na E-mail, station list, on-line objednávky správu, budeme reagovať okamžite.

Pracovný čas:pondelok-piatok 9:00-18:30 sobota-nedeľa? 9:00-17:00 (Peking čase).Okrem sviatkov!

DODANIE

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a platby.Akonáhle je platba dokončená, sme bude dodaný do 3 dní.

Znížiť kúpnu cenu vykazovania, zníženie zaplatenie cla.Prosím, kontaktujte nás a poskytnúť sumu, ktorú chcete nahlásiť.

Uistite sa prosím, že správny kontakt, názov, adresa, psč a telefón (Rusko meno príjemcu je plná meno).

Pred odoslaním výrobku, budeme prísne kontrolovať produkt, poskytneme vám kvalifikované produkty.Pred balenie, náš výrobok bude reálne fotografie ako dôkaz o odpoveď na škodlivý nárokov, sporov.

DOPRAVA

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých intemational zásielky v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách.Čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

Kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky a tarify, tieto dodatočné náklady môžu byť účtované v čase dodania tovaru.

Po balík je vydaný, budeme naďalej sledovať zásielky dopravné trasy a časy príchodu.

AFTERMARKET?SLUŽBY

Keď package prijatia, skontrolujte balík pre škoda.

V tranzite výrobku, škody alebo straty, ktoré je nekontrolovateľných faktorov.Prosím, kontaktujte nás a urobíme logistickej spoločnosti nároky.Prosím, nevkladajte všetky zodpovednosť pripísať k nám.

Pre produkt nepracuje správne, alebo škody spôsobené neodbornou obsluhou, prosím, kontaktujte nás s vysvetlením situácie, budeme riešiť za vás, to nie je veľký problém.

Ak sa zobrazí položka, a to do 7 dní, pre akýkoľvek dôvod na výmenu výrobku alebo vrátenie peňazí, sme bude spĺňať vaše požiadavky.Avšak, je kupujúci by mal produkt vrátiť na nás, uistite sa, že výrobok je vrátený v jej pôvodnom stave.Ak položka je vrátený poškodené alebo stratené, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, sme sa nebude dať kupujúcemu plnú náhradu.

SPORY A SPRACOVANIE

Keď zdvihnete sporu, alebo odísť negatívnu spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás vopred, budeme radi, aby vám pomohol vyriešiť problém.

Lebo niet komunikácie a konzultácie, spomenúť spory kupujúcich.Sme už poskytli po-predajný servis, a odmietnuť akúkoľvek žiadosť kupujúceho.Budeme predložiť všetky dôkazy na www.goodiefoodie.sk platformu, reagovať.

Spätná VÄZBA

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi položiek alebo služieb.Prosím, pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, kontaktujte nás prvý.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Kupujúci dať 5 star review, budeme pravidelne posielať kupóny na vás a dúfam, že sa vám príde znova!

  • Položka Výška: 60mm
  • Druh Materiálu: ABS
  • Tvar: Káčatko
  • Názov: Káčatko auto príslušenstvo
  • Štýl: Moderný čistý červená
  • Položka Druh: Osviežovač Vzduchu
  • Funkcia: ornament
  • modelovanie: Žltá Kačička
  • Textúra Materiálu: Plastové / Živica
  • Položka Šírka: 60mm
  • Položka Dĺžka: 66mm
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Recenzie Produktov

Súvisiace produkty

10pcs-- Súvisiace

10pcs--"ŽIVOT JE ALE TAK STE"nehrdzavejúcej ocele charms 5 štýlov na výber DIY zobrazili kľúčové tlačidlá pre náhrdelníky náramky


Okrem dizajnu, vyberte si z nehrdzavejúcej ocele, šperky? Nerezové oceľové šperky nie lesk a oxidovať, To nie je ako striebro dostane čierna, nie ako medené šperky alergie náchylný, nie ako zliatiny šperky, pretože olova. A to je úžasne hypoalergénne. Takéto výhody, aby to €4.30

€3.01