• 9 palcový Fasxia Car Audio Rámik autorádia Fascia,gps navigácie fascia panel je vhodný pre 2009-2012 HYUNDAI AKCENT 0
  • 9 palcový Fasxia Car Audio Rámik autorádia Fascia,gps navigácie fascia panel je vhodný pre 2009-2012 HYUNDAI AKCENT 1
  • 9 palcový Fasxia Car Audio Rámik autorádia Fascia,gps navigácie fascia panel je vhodný pre 2009-2012 HYUNDAI AKCENT 2

9 palcový Fasxia Car Audio Rámik autorádia Fascia,gps navigácie fascia panel je vhodný pre 2009-2012 HYUNDAI AKCENT Znížená cena

€24.63 €22.66
  • Ďalší deň poštovné
  • Top kvalita
-
+

Popis Výrobku:

1.Fascia je vhodný pre 2009-2012 HYUNDAI AKCENT (9)

2.Farba: Šedá alebo čierna (Gray je vrhu tma, nie je presne zodpovedať originálu silver panel, prosím venujte pozornosť)

3.Materiál: ABS

4.Inštalácia veľkosť: 9 palec

5.Vyrobené v Číne, dobrá kvalita

6.Viac ako 1000 modelov fascia, viac modelov a množstvo prosím, láskavo vyšetrovanie nás.Viac množstve, je výhodnejšie ceny.

Platby:

* Odporúčame ESCROW bezpečné platby. (V súčasnosti je VIAZANÝ prijať pomocou Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney a bankový prevod.) *Ak by ste chceli zaplatiť prostredníctvom iných platobných metód, prosím kontaktujte nás. *Platby by mali byť prijaté do 3 dní po zakúpení.

Doprava:

*Zdarma plavby je dodávaný cez Post Air Mail.Je lacná, ale môže byť pomalé, a sledovanie informácie nie je možné ukázal, on-line a ihneď.Najdlhší čas sa môže udržať 60-90 dní pre prepravu.Láskavo čakať na zásielku trpezlivo, ďakujem. *Ak ste súrne dostať produkt, prosím kontaktujte nás na rýchlejšie prepravu, ako DHL, UPS, FedEx, TNT, atď. * Za chybné položky spôsobené zásielky,môžeme sa nevzťahuje na zodpovednosť,ako je vyrobené z plastu,snažíme sa pack dobre, ale ak je silne napadnutý počas tranzitu,sme nemôže zabezpečiť.Ak máte strach, že to,prosím, nie kúpiť,Keď dostanete balík,je borken, prosím odmietnuť prijatie.

Poznámka:

*Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo lodné náklady.Tieto poplatky sú na účte kupujúceho.Ale normálne sme sa vyhlásiť nižšiu cenu, aby sa pokúsili vyhnúť sa dovozné dane.Ak nesúhlasíte, prosím, nie kúpiť, aby sa zabránilo problémy.

Spätná väzba:

staráme sa o našich významných zákazníkov a pochopiť problémy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy.Snažíme sa odpovedať na všetky e-maily, ako rýchlo, ako je to možné, ale vzhľadom k vysokej e-mail hlasitosť môže trvať čas pre nás odpoveď.Vopred ďakujeme za vašu trpezlivosť!Kontaktujte nás najskôr pred odchodom negatívne, nájdeme riešenie pre vaše požiadavky a zvýšiť spokojnosť.

  • Položka Dĺžka: 0inch
  • Položka Šírka: 0inch
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • veľkosť: 9 inch
  • Názov Značky: FHTG
  • Názov Modelu: FH019132N
  • Položka Druh: Fascias
  • Položka Výška: 0inch
  • Položka Hmotnosť: 1kg
  • Rok: 2009-2012
  • Druh Materiálu: ABS
  • Špeciálne Funkcie: Rádio installtion

Franky3150
2021-03-09
5/5
Top top top. Processing very fast order. From 28/2 to 8/3 for Morocco. Great. The product is perfect arrived well packaged and intact. Thank you seller. Thank you Aliexpress we just refunded the same item to another seller who could not send me and it was him who offered me to cancel the order. Thank you again and soon.

Recenzie Produktov

Súvisiace produkty

Letné Pevné Širokú Nohu, Šortky Tlačidlo Vysoký Pás Šortky High Street Sexy Ženy, Šortky Dna Streetwear Módy Voľné Šortky Lady Súvisiace

Letné Pevné Širokú Nohu, Šortky Tlačidlo Vysoký Pás Šortky High Street Sexy Ženy, Šortky Dna Streetwear Módy Voľné Šortky Lady


Stav:100% Zbrusu Nový Veľkosti:S,M,L Materiál:polyester = spandex Farba:ako pic POZNÁMKA: 1.1 cm=0.39 palec. 2.Prosím, prísne podľa veľkosti grafu vyberte veľkosť.Nevyberajte priamo podľa vašich návykov. 3.Veľkosť môže mať 2-3 cm sa líši vzhľadom na ručné measuremen.Prosím, nechajte 2-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie,vďaka.

€9.80

2 ks Ovládač Crystal thumb Kryt Prípade Analógovej páčky Čiapky Pre NS Lite Súvisiace

2 ks Ovládač Crystal thumb Kryt Prípade Analógovej páčky Čiapky Pre NS Lite


Funkcie: Úplne nové a vysokej kvality. Hladké a umývateľný dizajn zabezpečuje pohodlie a čistota. Chrániť vaše ovládač od prachu a škrabancov. Nešmykľavý povrch je skvelé pre poskytovanie lepšie uchopenie pre hranie hier . Farby : 4 Farby Model:pre Nintend Prepínač Lite Package €0.38

€0.27

Ženy Lolita Tylu Spodnička Vintage Volánikmi Elastický Pás Hoopless Underskirt XX9D Súvisiace

Ženy Lolita Tylu Spodnička Vintage Volánikmi Elastický Pás Hoopless Underskirt XX9D


Popis: OOTDTY Funkcie: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Vysoká strede zúžený, široký elastický pás, opuchnuté tutu sukne, pevné candy farby, nad koleno dĺžke, dvojitá vrstva skladaný dizajn. Elastický pás.Môžete upraviť pasu podľa vášho pása.Pridajte spodnička na základe, vyzerá €9.36

€4.87